Jumpsuit mouwloos – poppy

24,9525,95

Mooie mouwloze jumpsuit met klaprozen. Deze jumpsuits zijn gemakkelijk aan te trekken en hoeven niet over het hoofdje getrokken te worden. Ook het verschonen maakt het hierdoor erg prettig. Daarnaast valt de jumpsuit lekker ruim rondom het kruis, waardoor de beentjes voldoende beweegruimte hebben en er voldoende ruimte is voor de luier.

Er is gebruik gemaakt van een mooie kwaliteit tricot stof van het merk Family Fabrics en deze bestaat voor 95% uit katoen en 5% uit elastaan.

Let op: De daadwerkelijke productkleur kan licht afwijken van de kleur op de foto.

Wissen

Artikelnummer: BJ24 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Mooie mouwloze jumpsuit met klaprozen. Deze jumpsuits zijn gemakkelijk aan te trekken en hoeven niet over het hoofdje getrokken te worden. Ook het verschonen maakt het hierdoor erg prettig. Daarnaast valt de jumpsuit lekker ruim rondom het kruis, waardoor de beentjes voldoende beweegruimte hebben en er voldoende ruimte is voor de luier. Met de strikjes bij de schouders kun je de jumpsuit dicht maken.

Er is gebruik gemaakt van een mooie kwaliteit tricot stof van het merk Family Fabrics en deze stof bestaat voor 95% uit katoen en 5% uit elastaan. Er is tevens een leuk hoofdbandje bij te bestellen.

Let op: De daadwerkelijke productkleur kan licht afwijken van de kleur op de foto.

 

Extra informatie

Maat

50, 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92